Copyright © Bazsó Dániel és Lovag Enikő Minden jog fenntartva | Készítette Schlingloff Sándor

Kapcsolat:
telefon: +36/70/3869654 (H-P 9:00-16:30 )
e-mail: eniko@aborodtudja.hu

Forgalmazza:
Bazsó Dániel Lovag Enikő ajánlásával,
H-2030, Érd, Ciklámen utca 2/B

Adatkezelés nyilvántartási szám:
NAIH-105277/2016
Általános Szerződési Feltételek

Igazán szép természtesen lehetsz - Az igazi szépség természetes

Csatlakozz a klubhoz, hogy veled EZ ne fordulhasson elő!

Ismerd meg a klubtagság előnyeit! Oszi napsütés

Természetes szépség - Gondtalan nyugalom

Az alábbi űrlap kitöltésével csatlakozhatsz a "Természetes Szépség Klub"-hoz. A klub tagjai sokkal boldogabbak, mint a többi ember…  Ne kérdezd, hogy miért! Egyszerűen azok… :)  

Ne habozz hát!

Ez a sorsod…

…a természetes szépség!

Töltsd ki az űrlapot, csatlakozz a klubhoz most!

Természetes Szépség Klub

Több mint 40% megtakarítás a Nappali Arckrémeken - 30/60 naponként folyamatos szállítás - Könnyű módosítás
és lemondás (csak kattintanod kell)

A) Olcsóbban (40%) - Az elköteleződést a bőröd ragyogó szépséggel, én pedig egy GIGANTIKUS árkedvezménnyel hálálom meg. A 50 ml-es kiszerelést 4.990 Ft helyett 2990Ft-ért a 100 ml-es kiszerelést 8.990 Ft helyett 5.400 Ft ért kapod meg FOLYAMATOSAN! Ez 40% kedvezmény! Azért ez elég okos! Igaz?


B) Folyamatosan és Kényelmesebben - Klubtagként nincs gondod az újbóli és újbóli rendeléssel sem, hisz minden hónapfordulón, vagy kéthavonta automatikusan elküldöm neked a krémedből az általad igényelt mennyiséget. A rendelt mennyiségen és ütemen szabadon változtathatsz. (Lásd "C" pont) Azért ez klassz! Nem?


C) Gondtalanul - Minden hónap 10.-étől hó végéig INDOKLÁS NÉLKÜL szüneteltetheted a küldést, illetve megváltoztathatod a küldési mennyiséget és sűrűséget, vagy akár le is mondhatod a tagságot.
(Elseje és tizedike között nincs lehetőséged sem változtatni, sem lemondani, mert akkor készítem el a klubtagoknak a hó végéig gyűjtött igények alapján a krémeket.)

Tehát lemondás és módosítás 10.-től hó végéig, bármikor!   

Sokkal OLCSÓBBAN! 30/60 napos utánpótlás!!! Könnyű módosítás és lemondás…

Mostantól Olcsóbban, Folyamatosan és Gondtalanul élvezheted a természetes szépséget. Amikor csatlakozol a klubhoz, valójában elkötelezed magad arra, hogy folyamatosan megadod a bőrödnek amire szüksége van, azaz folyamatosan használod a bőrtípusodnak megfelelő természetes arckrémet.

FONTOS!
a) Lemondás - Amennyiben egyszer lemondtad a klubtagságot, nem lesz lehetőséged újra csatlakozni a klubhoz. Természetesen az eredeti áron bármikor vásárolhatsz.

b) Váltás 30/60 napos küldés között - Ha nem fogy el a krémed olyan gyorsan, változtathatsz az ütemezésen. Ha szeretnéd, havonta vagy kéthavonta postázom az adagodat.

c) Szüneteltetés - Ha valamilyen oknál fogva ki kell hagynod egy pár hónapot, akár szüneteltetheted is a klubtagságot. Ebben az esetben a következő adagodat a szüneteltetés lejártával automatikusan postázom neked.

d) Fekete lista - Huuuuu… ilyen is van? Igen van, de nincs a listán senki. Azok kerülnének fel rá, akik olyan galádságot követnének el, hogy nem veszik át a megrendelt adagot. Hogy velük mi lesz? Majd kitaláljuk, ha először előfordul… :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013